Tim Versteegh
Architect

TVA ontwerpt ruimtelijk frame Luttekestraat

In samenwerking met bureau CK is voor een winkelpui in de Luttekestraat een ruimtelijk frame ontworpen. Het frame refereert in de opzet en schaalverdeling aan puien die in het verleden in het pand hebben gezeten, maar is tegelijkertijd ook een voortzetting van het interieur van de toekomstige gebruiker. In plaats van een vlakke gevel kan dit ontwerp gelezen worden als een ruimtelijk element tussen de straat en het interieur van de winkel. Het frame geeft ruimte voor een portiek, etalage en een bijzonder lichtobject.

Over Tim Versteegh

TVA is een Zwols architectenbureau dat zich bezig houdt met een breedt scala aan projecten sinds de oprichting in 2012.

In wisselende samenstelling zijn de projecten tot stand gekomen in samenwerking met Casper Kwakkel, Johan Hofman, Frans Rubertus en Tomas van Middelkoop