Bij de verbouwing van dit rijksmonument in Zwolle zijn op strategische plekken veranderingen in de plattegrond en doorsnede aangebracht, waardoor het gebouw ruimtelijk is verbeterd en functioneel is aangepast aan de huidige tijd. Het betreft de ombouw van een kantoorpand naar een woonhuis. Centraal in het plan staat het trappenhuis dat in de jaren 30 op een interessante manier de oorspronkelijk verschillende panden met elkaar verbind. Door de aanpassingen in het bestaande trappenhuis wordt dit een lichte en dynamische ruimte, waarin de relatie van de verschillende verdiepingen een belangrijke rol speelt. Er wordt gebruik gemaakt van de aanwezige openingen in wanden en te plaatse van de openingen in de vloeren blijven de houten balken liggen. op deze manier zijn de ingrepen omkeerbaar en blijft de bouwgeschiedenis zichtbaar.